Δείτε το δεύτερο μέρος του δέκατου επεισοδίου της σειράς με θέμα την αμπελουργία και την διαδικασία της οινοποίησης.
Ποιά βήματα ακολουθεί το σταφύλι για να γίνει κρασί, τι ποικιλίες καλλιεργούμε στην Ελλάδα, πως μπορούμε να εξάγουμε το προιόν που παράγουμε στο εξωτερικό κι άλλες χρήσιμες πληροφορίες γύρω απ’ ατο κρασί.
Καλεσμένη η Μελίνα Τάσσου, συνιδιοκτήτρια του διακεκριμένου βιολογικού οινοποιείου Κίκονες με έδρα την Ροδόπη Κομοτηνής.
( Domaine Kikones )
Παρουσιάζει ο Δρίνης Σάββας, Γεωπόνος ΑΠΘ.