Δείτε το πρώτο μέρος του δέκατου επεισοδίου της σειράς με θέμα την αμπελουργία και την διαδικασία της οινοποίησης.
Πως διαλέγουμε την κατάλληλη ποικιλία, ποιά είναι τα απαραίτητα βήματα που πρέπει να κάνει ο αμπελουργός στην αρχή και άλλες χρήσιμες πληροφορίες για το σταφύλι.
Καλεσμένη η Μελίνα Τάσσου, συνιδιοκτήτρια του διακεκριμένου βιολογικού οινοποιείου Κίκονες με έδρα την Ροδόπη Κομοτηνής.
( Domaine Kikones )
Παρουσιάζει ο Δρίνης Σάββας, Γεωπόνος ΑΠΘ.